Servis – rezervni dijelovi

Naša tvrtka vam pruža sveobuhvatan i pouzdan servis za vaš uredski i ugostiteljski namještaj. Stručnost, brzina i predanost kvaliteti su temelji naše servisne usluge, a naše dugogodišnje iskustvo jamči vam profesionalnost u svakom koraku procesa.

Kada je u pitanju servisiranje vašeg uredskog ili ugostiteljskog namještaja, mi smo partner na kojeg se možete osloniti. Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom posvećen je rješavanju svih vrsta problema i održavanju vašeg namještaja u najboljem stanju. Bez obzira trebate li popravak, zamjenu dijelova ili redovno održavanje, mi ćemo pružiti brzu i efikasnu uslugu.

Kao stručnjaci za uredski i ugostiteljski namještaj, razumijemo koliko je važno da vaši komadi budu u funkcionalnom stanju kako biste mogli obavljati svoje poslovne ili ugostiteljske aktivnosti bez ikakvih smetnji. Naša posvećenost kvaliteti i pouzdanosti osigurava da ćemo koristiti samo originalne rezervne dijelove koji su prilagođeni vašem specifičnom namještaju.

Uz to, naša brza servisna usluga omogućuje vam minimalno vrijeme zastoja u vašem poslovanju. Razumijemo koliko je važno da se vaš namještaj popravi ili održava u najkraćem mogućem roku, stoga se trudimo pružiti vam najbolju podršku i smanjiti bilo kakve prekide u radu.

Naša predanost kvaliteti proteže se i na našu selekciju rezervnih dijelova. Surađujemo s pouzdanim dobavljačima kako bismo osigurali da su rezervni dijelovi koje koristimo visokokvalitetni, izdržljivi i pouzdani. Bez obzira trebate li zamijeniti mehanizam stolice, naslon ili bilo koji drugi dio namještaja, možete biti sigurni da će naši rezervni dijelovi osigurati optimalno funkcioniranje vašeg namještaja.

Kada nas kontaktirate za servisiranje vašeg uredskog ili ugostiteljskog namještaja, možete računati na profesionalnost našeg tima. Nudimo vam brze i precizne dijagnostičke usluge kako bismo utvrdili problem i pružili vam adekvatno rješenje. Naši stručnjaci će se pobrinuti da vaš namještaj bude obnovljen i u optimalnom stanju, pružajući vam dugoročnu vrijednost i zadovoljstvo.

S povjerenjem se obratite nama za servisiranje vašeg uredskog i/ili ugostiteljskog namještaja. Naša stručnost, kvaliteta usluge i predanost vašem zadovoljstvu čine nas pouzdanim partnerom za održavanje i popravak vašeg namještaja. Vaše povjerenje je naša motivacija da nastavimo pružati
vrhunsku uslugu i osigurati da vaš namještaj radi besprijekorno i izgleda sjajno.

Također vam nudimo mogućnost nabavke svih popratnih rezervnih dijelova:

  • križevi za daktilo stolice
  • pumpe za daktilo stolice
  • čepovi
  • kotači
  • … i još mnogo toga

Za sve detaljnije informacije obratite nam se telefonski na +385 51 291 827 ili +385 98 251 174 te e-maila navedenih u kontaktima.