O nama

Poduzeće Algram osnovano je 1993. godine kao tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju uredskih stolica. Tijekom godina, uspješno smo proširili našu ponudu kako bismo zadovoljili rastuće potrebe naših kupaca. Naše kontinuirano traženje novih rješenja potaknulo nas je da proširimo naš asortiman proizvoda i uključimo uredske stolove izrađene po mjeri, stolove i stolice za ugostiteljstvo i kućanstvo.

Kroz posvećenost kvaliteti i inovacijama, postali smo priznati dobavljači namještaja za ugostiteljske i hotelske objekte. Naši proizvodi nalaze se u brojnim ugostiteljskim i hotelskim objektima, pružajući udobnost, funkcionalnost i estetiku koju naši klijenti cijene. Zadovoljstvo naših kupaca i njihovo povjerenje u našu uslugu predstavljaju najbolju preporuku za naše poslovanje.

S ponosom posjedujemo stroj za tapeciranje koji nam omogućuje da udovoljimo svakom zahtjevu naših kupaca. Bez obzira trebate li namještaj za poslovne ili privatne namjene, naš stručni tim je spreman pružiti vam rješenja prilagođena vašim potrebama. Naša stručnost i fleksibilnost u proizvodnji namještaja omogućuje nam stvaranje unikatnih komada koji će nadmašiti vaša očekivanja.

Kao tvrtka, Algram teži izvrsnosti u svim aspektima našeg poslovanja. Nastavljamo pratiti najnovije trendove u industriji namještaja i implementirati ih u naše proizvode. Naš tim stručnjaka stalno se educira i razvija svoje vještine kako bismo vam mogli pružiti najbolju uslugu i najkvalitetnije proizvode.

Surađujte s nama i otkrijte zašto smo postali pouzdan partner za opremanje vaših uredskih prostora, ugostiteljskih objekata i kućanstava. Nudimo širok spektar kvalitetnog namještaja, personaliziranih rješenja i stručnu podršku tijekom cijelog procesa. Vaše zadovoljstvo našim proizvodima i uslugom naš je prioritet, i s veseljem ćemo vam pomoći u stvaranju prostora koji odražava vaš stil i funkcionalne potrebe.

Reference